Mnie na imię Maciek, lat 18, do spowiedzi... yyy... a nie, to nie konfesjonał xD
Za to mogę powiedzieć, że do matury przystępuję w maju tego roku. W szkole idzie mi całkiem dobrze, dwa pierwsze lata liceum to świadectwo z wyróżnieniem i chciałbym powtórzyć ten wyczyn także teraz, tym bardziej że i podstawówkę, i gimnazjum kończyłem z wyróżnieniem.
Coś więcej o sobie... Lubię oglądać sport, szczególnie lubię prędkość i dlatego czasem za bardzo szaleję na rowerze, a moim ulubionym sportem jest Formuła 1. Zimą przerzucam się na skoki narciarskie, a sporadycznie oglądam inne sporty - piłkę nożną, ręczną, siatkówkę czy coś innego.
Na Komisarza Rexa trafiłem w 2009 roku na TVP1, chociaż słabo "ogarniałem" co się tam dzieje (zwracałem uwagę głównie na psa). Od września 2012 znów oglądałem, jednak jeszcze nie tak "na całego" - wciągnąłem się na dobre dopiero gdy w kwietniu 2013 zaczęli od pierwszego sezonu. Za czasów Brandtnera, Fabbriego i Rivery moja mama też siadała regularnie przed telewizorem - teraz, kiedy jest Terzani nie zawsze ogląda, ja jednak tak.